Skip to main content

Blog entry by Della Olszewski

Når du utarbeider denne sesongen, vil du selvfølgelig være forberedt. Utforming av fantasyfotball er ingen vits og bør alltid tas seriøst, spesielt hvis pengene dine også spiller i den. Når du starter ut, kan det være vanskelig å lage mock-utkast, siden de fleste fantasy-ligaer har små benkesteder, og det er veldig vanskelig å trekke ut med senke oppe benk-spillere. Du må kunne være komfortabel i å lage utkast i forskjellige stillinger. Det er mange steder å finne mock utkast også, men aldri kastete din tid med mocks som ikke fyller med ekte mennesker. Vi spiller falsk fotball, men med ekte mennesker.

Aldri abonner eller kjøp fantasy fotball magasiner. Selv om de kan komme i blanke bilder, men la 锟 斤 拷 s ansikt det ?? De er utdaterte før de skrives ut, og Internett er mer oppdatert og øyeblikkelig.

Du kan også bruke et jukseark, du kan bruke din egen jukseplate eller ta en fra et nettsted eller fra en ekspert. Å ha en jukseplate betyr ikke at du bare kan sitte og nytefliser og se ting flyte. Du må også være forberedt, det vil være tider når du har en jukseplate, og du har ingen anelse om hvem du skal plukke, for å gjøre saken verre, er klokkeslettet tikkende unna. Bruk et tierark for å oppdatere deg selv, husk å være en gutteskytter og forberedt, dette vil redde din butt når tider med cluelessness går inn.

Å vite ADP er et våpen. Hva er ADP? Det betyr gjennomsnittlig utkastposisjon, og sjekker ut at ADP fra ditt foretrukne nettsted er foreslått.

Utarbeide en sikkerhetskopi stram ende is vanskelig så det er best å unngås. Antallet stramme ender som er glorifisert, er proporsjonal med de gjenværende stramme endene av frakoblingsledningen, som kan settes inn Golden Goose Kvinder Super Stjerne Sneakers I Læder Med Ruskind Stjerne Sneaker startlinjen din under en dag eller etter en skade. Dette er også en grunn til at det er mulighet for å se flere to stramme ligaer i fremtiden.

Det beste med å skrive er at du bør være fleksibel. Å gjøre mye forskning vil gi deg et godt bilde av spillerne du vil ha, så vær ikke for stiv og ikke?følg noen dumme regler som noen idiot setter på internett. Det er et faktum at det å vite mer vil gjøre det lettere for deg å være fleksibel, så sjekk ut artikler som er lagt ut på internett.

Anyone in the world