Skip to main content

Blog entry by Otilia Leal

Hvordan kan en fan gå fra ecstasy til ren smerte i en splittet sekund?

Det er ikke bare når Cubs gir opp 8 løp Golden Goose Db I Denim Med Tryckt Stjärna Svarta Sneakers Vita Sneakers den åttende inning for å gi Florida Marlins en 8-3 ledelse - det er når du er den som stiller Gouden Gans Db Mannen Superster Sneakers In Groen Suède Wit Leer En Zwarte Ster brølende mengde og åpner døren for en Marlins comeback.

Kan du forestille deg hvordan The Fan følte seg som ballen kom hans vei? Her var hans historiske Cubbies, banket på døren til sin første pennant i år. De var oppe tre runder til ingen i 8. og fansen på Wrigley fIeld ble pisket inn i en ekstatisk frenesi ved muligheten for at laget deres - Chicago Cubs var fem outs vekk fra World Series 2003.

Kan du forestille deg hvordan The Fan følte seg som om han var omgitt av tusenvis av andre Cubs-fans? Han var til stede for et historisk spill. Det ville være noe han kunne fortelle sine barn og barnebarn. Da smilte Luis Castillo ballen i venstre felt, akkurat der fanen ble sittende på forsiden.

Kan du forestille deg den omkringliggende hysterien som ballenkom mot hans sete? Han stod og skrek for sine kubber sammen med dusinvis av andre forreste supportere - han reiste seg og prøvde å fange den foul flykulen. Han og hans naboer prøvde - og han og et par andre fikk dem i hendene på den. Men Cubs left-fielder Moises Alou gjorde det ikke.

Kan du forestille deg hvordan det føltes i de splittede sekunder da exhilaration for å fange en Marlins foul flyball knust inn i virkeligheten at hendene dine bøyde hansken til Cubs forlot fielder Moises Alou?

I that øyeblikk - var det surrealistisk?

Var det skremmende?

Hva var det som å bli jolted tilbake til en realitet som hadde millioner av Cub-fans som så på deg som årsaken til debaclen?

Terror? Hva med frykt for at fansen på tribunene skulle kaste mer enn fornærmelser og trusler.

Kan du forestille deg hvordan det føltes å ha ansiktet ditt på TV-avspillingene?

Kan du forestille deg hvordan det føltes å ta del i å ta et par millioner mennesker fra eufori til vantro?

MarLins fortsatte å treffe i 8 løp i 8. inning.

Kan du forestille deg hvordan The Fan følte hver gang en runner krysset hjemmeplaten for Marlins? Med hver runner som krysset hjemme tallerken - alle øynene i Wrigley og alle øyne som så hjemme ønsket å se The Fan.

Kan du forestille deg hvordan The Fan følte når sikkerhet prøvde å overbevise ham om å forlate tidlig?

Kan du forestille deg hvordan The Fan følte seg da han endelig reiste seg og gikk, omgitt av sikkerhetsvakter - med hodet og ansiktet dekket - inn iet sikret område av stadion?

Kan du forestille deg Viften går tilbake til bilen - redd for livet hans?

Kan du forestille deg Fanen som kjører på toget - redd for at han kunne bli kjent?

Kan du forestille deg frykten for å måtte gå tilbake til ansiktene dine om morgenen?

Gud Bless deg og hold deg trygg - Knuckleheaded Cubs Fan ...

Du fortjener ikke den vrede du frykter.

Din egen frykt er straff nok. Artikkel Tags: Left-feltet

Anyone in the world