Skip to main content

Blog entry by Otilia Leal

Hvis du ser på Golf Channel eller leser noen av blader og bøker på golf, vil det være veldig vanskelig for Gouden Gans Luxe Merk Superstar Paren Schoenen Op Zwartwit Glitter Haus Sneakers deg å savne det grunnleggende temaet at 'Det er en perfekt swing, og du vil gjøre det meste for spillet ditt ved å prøve å få det '. Selv når du ser en turnering på TV, ser du at kommentatorene deltar i denne konspirasjonen ved å vise oss ramme-for-ramme analyse av proffsen og kritisere hans/hennes hver bevegelse. Nå kan vi kanskje gi TV-gutta en pause fordi de bare prøver for noen underholdning value og la oss se det, de fleste av oss er interessert i detaljene i swing fordi vi har blitt hjernevasket av år med dette temaet.

I mange år var jeg også en 'swing zombie' i min søken for å forbedre golfspillet mitt. Jeg deltok selv med en gruppe golfere som alle hadde våre svinger videoopptatt og så kritiserte vi hverandre i et klasserom. Tilbakemeldingen jeg mottok fra alle oss, så min sving løp fra 'veldig jevn' til 'vei off-kilter'. Alle hadde en annerledes oppfatning av mange of de svingene vi så på og i det minste for meg, forvirret det meg enda mer.

I mine yngre år hadde jeg en typisk amatørskive swing som åpenbart kom ut av mine år med å spille baseball og softball. På de dagene ville jeg bare sikte mot den venstre kanten av enhver fairway, og jeg kunne regne med at ballen beveger seg fra venstre mot høyre, i verste fall slutt i riktig grovt, men vanligvis treffer fairwayen. Jeg likte å spille golf de dager, men jeg har alltid følt at noe manglet. Så da jeg kunne endeligJeg har råd til det, jeg bestemte meg for å ta et sett med leksjoner fra en proff. Selvfølgelig fortalte jeg ham at jeg ønsket å bli kvitt skiven min, og han ba meg tilbake 'er du sikker?'. Dette svaret slags sjokkert meg, men han var en veldig god instruktør og ved slutten av leksjonene klarte jeg å slå ballen ut av grensene begge veier, til venstre og høyre. Jeg skjønte at det bare ville være et spørsmål om tid til jeg 'ringte' inn for å slå den rett. For å gjøre historien kort, 5 år senere, og jeg var fortsatt 'oppringing' og få wrong tall (ob, fengsel, vann, ingen poengsum forbedring, etc.).

Ser tilbake, tror jeg ærlig nå at hvis jeg hadde sittende fast med min gamle venstre til høyre sving og nettopp brukt resten av det jeg Lært fra proffene, at jeg ville ha bedret seg betydelig. Hvorfor? Fordi jeg var en typisk golfspiller og ikke en 15 handicapper som forsøkte å bli en single-digiter. Studier har vist at det overveldende flertallet av amatørgolfere skyter på 90-tallet eller over for menn, og det er over 100 for kvinner. Hvis du er i det group, så burde du virkelig jobbe med deler av spillet ditt som vil gi deg langt mer effektiv resultatforbedring for tiden og innsatsen. Dette vil primært være i området med det korte spillet og det mentale spillet.

Dette er helt sant for den gjennomsnittlige golfspilleren, men det kan være sant for alle golfere også. Det er massevis av bevis på pro-turene at de som lager pengene, er de beste på chipping og putting. Golfforskningsguruen selv, Dave Pelz, fulgte faktisk tildine spillere rundt i årevis tok detaljerte statistikker, og han viste det (se boken, My Short Game Bible). I tillegg til det er det for mange profesjonelle å liste som innrømmer at deres sving ikke er 'teknisk riktig' eller kanskje ikke engang veldig bra ... MEN DE VINER TOURNAMENTER! Se på Jim Furyk, 2003 American Open-vinneren. Han har faktisk en stor løkke i ryggen. Lee Trevino fortalte alltid folk at de ikke skulle kopiere sin sving. Selv Jack Nicklaus sier i sine bøker at han ikke var en veldig god ball striker. Bruce Lietzke har vunnet turneringer på PGA og Senior tours spiller sin venstre til høyre skudd hele sin karriere - og han sier at han sjelden praksis! På toppen av det er turene full av fortidsmestere som helt mistet sitt spill etter at de prøvde å forandre det til det bedre. Og nå ber de sportspsykologen deres for å hjelpe dem med å 'finne' deres gamle sving.

Jeg har snakket med PGA golf instruktører som sier at det er deres klienter som ønsker swing råd (akkurat som jeg gjorde) selv whøne de anbefaler å jobbe med en annen del av spillet først. Så kanskje er det vår egen skyld for det meste å skape den nåværende situasjonen der gjennomsnittlige score på amatører ikke har falt et slag i de siste 50 årene til tross for fremskritt innen utstyrsteknologi. Gjør meg ikke galt, hvis du er En sann nybegynner, du burde virkelig begynne med å lære det grunnleggende av golfsvinget. Men hvis du treffer det fast mesteparten av tiden og finner fairway halvdelen av tiden, er du god til å gåfor en ekte scoring quest som mer swing råd er ikke den raskeste måten for deg å slippe poengsummen din. Det er bare så mye mer som du kan gjøre, på og av kurset, som vil betale deg tilbake i lagrede slag for mye mindre tid enn å bytte swing. De fleste av oss har dyrebar ledig tid at vi kan jobbe for å forbedre spillene våre, så hvorfor ikke jobbe med det som vil gi oss det beste valget for vår (tid) bukke?

Så la meg være den første å gjøre et løfte om golfånden i meg(Jeg har alltid trodd at golf er som religion):

Jeg for en, gjør det høytidelig at jeg ikke vil være oppmerksom på noen svingråd av noe slag før jeg kan score på 70-tallet konsekvent med swing jeg har ( og kanskje ikke engang da). Golf Swing, Swing AdviceVernis\u00e1\u017e P\u0159\u00edli\u0161 mnoho zub\u016f \/ \u010cesk\u00e9 a slovensk\u00e9 um\u011bn\u00ed \u0161edes\u00e1t\u00fdch let ze ...

Anyone in the world