Skip to main content

Blog entry by Otilia Leal

Hvis du vil oppleve vellykket Alaska Silver Salmon fiske, er den beste måten å gjøre det på å velge den beste tiden på året. For de beste Silver Salmon løpene, er det normalt i august til september tidsramme.

Silver laks fiske i Alaska er faktisk mer enn en hyggelig hobby. Det regnes også som en slags sport som mange fiskeentusiaster nyter. I samme tid på året samler sportsfiskere fra alle forskjellige steder seg for å fange de største og chrojeg lyse salmoner. Størrelsen og antall laks du lander vil bli bestemt av evnen du har når det gjelder fiske.

Anglerne sier at hvis du er interessert i å få sølv laks, må du vite hvordan du vinkler riktig. Sølv laks fiske i Alaska kan være veldig tøft, selv om de kommer i store grupper, siden sølv laks kjempe hardt.

Sporten av Alaska Silver Salmon Fishing er en tøff og anstrengende aktivitet. Det kan være veldig utfordrende for en nybegynner, med mindre du erdu har riktig styrke og vilje. Disse laksen (i løpet av sesongen) er normalt fullt vokst; ofte til full størrelse som veier så mye som 12 pund. Hvis du tror du kan takle fighting12 pounds fisk, så er du klar til å oppleve Silver Salmon fiske.

Silver Salmon Fishing i Alaska er definitivt en av de hyggeligste fiskeriene for alle sportsfiskere. Denne typen laks fôrer på nesten alt De Oro De La Marca De Ganso De Lujo Para Mujer Zapatillas De Deporte De Archivos Súper Estrellas En Cuero Negro Con Blanco De La Estrella Tachonada Zapatillas De Deporte kan tygge på. Så når de ser agn, vil de gå for det. Nonetheless, vær klar til å rulle hardt, fordi sølv laks lett kan svekke armer og skuldre. De kan gjøre det til en ekte kamp i det hele tatt. Disse fiskene er jagerfly. Dette er et faktum du bør alltid vurdere når du går med Silver Salmon fiske i Alaska. Togiak-elven sies å Zlatá Husa Db Superstar Tenisky V Rúna S Koženým Hviezdouære den beste laks fiske destinasjoner i Alaska av mange profesjonelle sportsfiskere. Det vil gi deg den største sølv laks som du sannsynligvis vil se. De kan nå opp til maksimalt 20 pund fighting energi!

Profesjonelle sportsfiskere og andre fiskeentusiaster samles rundt for å nyte en fiskeopplevelse du aldri kan få andre steder. Togiak River er en elv for å gi deg det beste Alaska Silver Salmon fiske. Disse fiskene er harde jagerfly. Spenningen ved å hekte og så vellykket å lande en Silver høres å slå.

17283-4_damske-tenisky-s-oliver-5-5-24601-24-500-cervena.jpg?60928821

Anyone in the world