Skip to main content

Blog entry by Otilia Leal

I dag kan du delta i et stort utvalg av fantasjekonkurranser rundt om i verden. Og til nå, ønsker mange mennesker fortsatt å bli med i en fantasy-liga. Hvis du er ny på fantasiesport, er en av de første tingene du vil forstå, hvilken type fantasiesportalag du er med. Nedenfor er en liste over de vanligste typene av fantasy sport ligaer.

Single-Season Fantasy League - Også omtalt som en 'single-year' liga. Disse ligaene følger kun ett års format og ermest vanlig type liga i fantasjesport i dag. Ingen av lagene, rutene eller informasjonen blir overført til neste sesong. Nye utkast holdes hvert år før den kommende sesongen, og helt nye rosters er utarbeidet på den tiden. Dette er den tradisjonelle ligaen for de fleste fantasjesporteiere som liker å begynne hvert år med en helt ny gruppe spillere.

Dynasty Fantasy League - Også omtalt som en 'total keeper' -liga. På slutten av sesongen, er hver lagets hele roster er overført gjennom lavsesongen. Lag er i stand til å handle i hele off-season for å bedre sin franchise. Nye spillere kan bli anskaffet i løpet av en serie off-season rundturer, men det store flertallet av lagene holdes på plass fra år til år. Denne typen liga er bare for de seriøse eiere, da de fleste eiere i disse ligaene er fantasifilatikere. Ligaen er rettet mot eiere som liker å administrere sine lag like mye i lavsesongen Zlatá Husa Muži Klouzat Tenisky Z Kůže S Semiš Hvězdou Koupitå mye som de do i løpet av den vanlige sesongen.

Rollover Fantasy League - Også omtalt som en 'partial-keeper' liga. Hvert lag kan 'beholde' et sett antall spillere på slutten av hver sesong for å være på deres liste for neste år. Overalt fra tre til ti spillere blir 'rullet over', avhengig av sporten. Resten av ruteren blir da kjøpt via et nytt utkast før begynnelsen av året etter. Denne ligaen er perfekt for eierne som liker utkastet til fantasiesport, men ønsker å beholdeen kjerne av spillere fra år til år. Også god liga for en eier som aldri har spilt i en Dynasty-liga og ønsker å starte sakte for å se om han/hun nyter å holde noen av sine spillere i et år til år.

One Day Fantasy League ?? Dette er en ny type fantasi sport liga hvor i bare noen få fantasier sportsside vert dette, som FantasyFactor. Dette er typen der du vinner premier hver dag. Ingen sesong lang forpliktelse, ingen barer. Dette er hvor forrett kan nyte fantasiesport.
Alle fantasy-ligaene har sine positive og negative. Hvis du er ny til fantasjesport, vil jeg anbefale å starte ut i en sesonglig liga. Når du lærer mer om fantasiesport og vokser for å nyte de finere aspektene av det, vil du kanskje gå videre til en rollover eller dynasti-liga. Hvis du bestemmer deg for å bli med i en dynasti eller rollover liga, kan jeg ikke stresse nok at du må være veldig forberedt på ditt første utkast, da dette er spillere du sannsynligvis vil ha på din liste forflere år.

Anyone in the world